Tietoa meistä

Me olemme Wilkas 

kaksi ystävää, jotka tapasivat ensi kertaa koulunpenkillä vuonna 2005. Yhteistyömme eri projekteissa toi parhaat puolemme esiin, ja teimme aina kaiken täydellä sydämellä ja pohjattomalla intohimolla tekstiilialaa kohtaan. 

Mietimme, mitä yhteistä voisimme tulevaisuudessa tehdä. Halusimme hyödyntää ammattitaitoamme sekä muodostamaamme inspiroivaa kahden naisen tiimiä. Halusimme luoda jotain katseenkestävää, yhdistää voimamme sekä loputtoman tekemisen ilon, ja katsoa mihin se riittää. 

 

Made in Tampere

Syntyi Wilkas. Kahden ystävän pitkäaikainen haave. Olemme molemmat vaatetusalan ammattilaisia, ja äitejä. Tiedämme, mitä lastenvaatteelta vaaditaan, ja mikä ilahduttaa pientä käyttäjää. Wilkas-vaatteet suunnittelemme ja kaavoitamme yhdessä, eikä ideariihistämme puutu naurua! Malliompelun jälkeen osa tuotteista valmistuu omien käsiemme kautta, osa valmistuu ihanien yhteistyökumppaniemme taitavissa käsissä. 

Haluamme osaltamme auttaa ja edistää tekstiili- ja vaatetusalan tuotannon säilymistä Suomessa! 

 

Tuotteillemme on myönnetty avainlippu. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.

 

Lue lisää vastuullisuudesta.

 

Terveisin,

 

Wilkas-tiimi